Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

Bayat ekmekleri değerlendirmenin en lezzetli yolu!

Fırında Çıtır Alman Ekmekleri

Malzemeler: 1 çorba kaşığı salça
                      1 diş sarımsak
                      1 tutam maydanoz
                      1 tatlı kaşığı kekik
                      Tuz, karabiber, zeytinyağı
Üzeri için: Kaşar peyniri

Tarifi Oktay Ustanın sitesinden almıştım. 15 dakikalık bir tarif, oldukça pratik ve lezzetli. Malzemeleri karıştırıp, dilimlenmiş bayat ekmeklerinize sürün ve üzerine rendelenen kaşarları serpip fırına verin. 15 dakikada ekmekleriniz hazır! 





Bir başka tarifse şöyle: Yumurta ve sütü çırpın, biraz tuz ekin. Daha sonra bayatlamış ekmeklerinizi dilimleyip bu karışıma batırın. Üzerine kaşar peyniri serperek fırına verin ve 15 dk. pişirdikten sonra fırından çıkarın. Eğer kaşar peyniriniz yoksa, karışıma maydanoz ve beyaz peynir ekleyip öylece de fırına verebilirsiniz. 



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder