Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

Zeytinyağlı Kabak


Malzemeler

6 adet kabak
2 adet havuç
1 orta boy soğan 
1 adet kırmızı biber
Zeytinyağı, tuz
2 adet küp şeker
Yarım çay bardağı su

Zeytinyağında soğanı ve biberi kavurun. 2 adet küp şekeri tencereye attıktan sonra küp küp doğradığınız havuçları ekleyin ve kavurun. Havuçlar da kavrulduktan sonra aynı şekilde küp küp doğradığınız kabakları ekleyin ve yemeğin tuzunu koyarak kabakların da kavrulmasını bekleyin. Kabaklar kavrulduktan sonra yarım çay bardağı sıcak suyu koyun ve tencerenin kapağını kapayıp kısık ateşte pişmesini bekleyin. Piştikten sonra soğuk olarak servis edebilirsiniz. 


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder